Sortowanie
Źródło opisu
Bibliografia Małopolski
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Autor
Dominik Piotr (technolog żywności)
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Dziedzictwo kulinarne
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Potencjał turystyczny
(1)
Produkt regionalny
(1)
Turystyka kulinarna
(1)
Temat: miejsce
Podhale
(1)
Zakopane (pow. tatrzański ; okolice)
(1)
Gatunek
Opracowanie
(1)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej